Automatische back-up

Met automatische back-up kun je er zeker van zijn dat een kopie van je notities in de clouddienst van jouw keuze zal worden opgeslagen.

Automatische back-up aanzetten

1. Klik op "Notability > Voorkeuren..." bovenaan het scherm van je Mac.
  2. Klik op "Automatische back-up" in het scherm dat verschijnt.
  3. Klik op de cirkel voor de clouddienst die je wilt gebruiken: Dropbox, Google Drive, OneDrive, of Box.

Als je apparaten door iCloud gesynchroniseerd zijn , automatische back-up kan op maar één gesynchroniseerd apparaat per keer worden gebruikt.

Het bestandsformaat van automatische back-up veranderen

Je notities worden standaard als PDF's geback-upt. Om een ander bestandsformaat te gebruiken:

1. Open de voorkeuren van automatische back-ups.
  2. Klik op het drop-down menu "Formaat".
  3. Klik op het bestandsformaat dat je wilt gebruiken.

Notitieformaat omvat alles in een notitie: audio, handschrift, getypte tekst, plakbriefjes, afbeeldingen, web clips, figuren. Alle inhoud is volledig bewerkbaar wanneer je de notitie weer in Notability importeert.

Verander de automatische back-up doelmap

Je notities worden standaard geback-upt naar een map met de naam "Notability" in je clouddienst. Om notities naar een andere map te back-uppen:

1. Open de voorkeuren van automatische back-ups.
  2. Klik op "Veranderen..." rechts van "Destinatie".
  3. Navigeer naar de map die je wilt gebruiken.
  4. Klik op "Doel instellen".