Afbeeldingen, webclips en stickies toevoegen

Met media belangrijke informatie illustreren en daarmee notities verrijken.

Media op de iPad toevoegen

• Tik op om media te bekijken.
  • Tik op note-btn-insertMedia-image_2x.png om een foto toe te voegen.
  • Tik op note-btn-insertMedia-photo_2x.png om een foto te nemen.
  • Tik note-btn-insertMedia-gif_2x.png om een GIF toe te voegen.
  • Tik note-btn-insertMedia-figure_2x.png om een cijfer toe te voegen.
  • Tik note-btn-insertMedia-webClip_2x.png om een webclip toe te voegen.
  • Tik note-btn-insertMedia-blocks_2x.png om een notitie toe te voegen.

Media op de iPhone toevoegen

1. Tik op de momenteel geselecteerde tool.
  2. Tik om een foto te nemen of een van je fotoalbum toe te voegen.

Je kunt ook een foto direct van de typ werkbalk nemen.

Media bewerken

1. Tik een item met één vinger om het te selecteren als je de teksttool aan het gebruiken bent.
    • Als je een andere tool gebruikt, tik een item met twee vingers.
  2. Tik en sleep het item om het te verplaatsen.
  3. Tik en sleep de hoeken van het item om het formaat groter of kleiner te maken.
  4. Tik op "Verwijderen" om het item te verwijderen.

Utiliteiten

Tik om verschillende tools te vinden:

• Tik om het achtergrondpapier van een notitie te veranderen.
  • Tik om de interne gebruiksaanwijzing van de app te openen.
  • Tik om iPhone naar een notitie te exporteren.