Media toevoegen en bewerken

Gebruik de tool Media toevoegen om foto's te nemen, documenten te scannen en afbeeldingen toe te voegen aan je notitie. Verrijk je notitie met GIF's en stickers. Voeg plakbriefjes toe voor snelle herinneringen.

Media kunnen overal op de notitie worden geplaatst.

Overzicht

1. Tik twee kaar of klik opmedia icon.png
  2. Er wordt een tweede menu weergegeven met de opties:

foto's, camera, stickers, GIF's en plakbriefjes

Foto's

1. Selecteer een afbeelding uit 'foto's' of 'albums' om toe te voegen aan je notitie.
  2. Selecteer het camera-icoontje linksonder om een foto te nemen en deze toe te voegen aan je notitie.
    1. Zodra de afbeelding is toegevoegd aan de pagina, tik of klik je erop om deze te selecteren.
    2. Er wordt een menu weergegeven met de opties:
      media tool images.jpeg

opmaak, kopiëren, snijden, dupliceren en verwijderen
    3. Selecteer  threedots.jpegvoor opmaken, aanpassen aan de pagina, verticaal draaien, horizontaal draaien, converteren naar inkt

Document scannen

1. Gebruik document scan.png om een document te scannen en aan je notitie toe te voegen.
  2. Tik op de ontspanknop om te scannen en pas de hoeken aan om de omtrek van het document in te stellen.
  3. Selecteer opslaan om de document(en) als een PDF toe te voegen aan je notitie.

Stickers

1. Tik of klik op een sticker om het toe te voegen aan je notitie.
  2. Tik op selecteren om meerdere stickers in een keer toe te voegen, of om stickers toe te voegen aan je favorieten.
    • Recent: stickers die je onlangs hebt gebruikt.
    • Mijn stickers: stickers die je hebt gemaakt door handgeschreven elementen te groeperen als een sticker.
    • Favorieten: jouw favoriete stickers.
  3. Zodra de sticker is toegevoegd aan de pagina, tik of klik je erop om deze te selecteren.
      • Uit het menu:
        media tool images.jpeg
        opmaken, kopiëren, snijden, dupliceren en verwijderen
      • Selecteer  threedots.jpegvoor opmaken, aanpassen aan de pagina, verticaal draaien, horizontaal draaien, naar inkt converteren

GIF's

1. Doorzoek GIPHY en kies GIF's om toe te voegen aan je notitie.
    • Zodra de GIF is toegevoegd aan de pagina, tik of klik je erop om deze te selecteren.
        • Uit het menu:
          media tool images.jpeg
          opmaken,kopiëren, snijden, dupliceren en verwijderen
        • Selecteer  threedots.jpeg voor tekstomloop uitzetten of aanpassen aan de pagina

Plakbriefjes

• Tik of klik op blanco, regel-, raster- en gestippelde plakbriefjes om aan je notitie toe te voegen.
  • Gebruik de pen, het potlood of de markeerstift om op de plakbriefjes te schrijven. Als je het plakbriefje verplaatst, wordt het schrift meegenomen.

Media draaien

Tik terwijl je een tool gebruikt (behalve de navigatietool) op een media-object en gebruik je de draaihendel om het te draaien.