Tabbladen en onderwerpen bewerken

Je kunt onderwerpen en tabbladen verplaatsen, hernoemen, en nog veel meer.

1. Notability's bibliotheek openen.
  2. Op de iPhone, tik note-btn-subjectList_2x.png .
  3. Tik op "Bewerken" in de linker bovenhoek.
  4. Om een onderwerp of tabblad te bewegen , druk en houd ingedrukt . Sleep dan naar boven of naar onderen.
  • Gesloten tabbladen nemen hun onderwerpen mee.
  • Open tabbladen laten de onderwerpen waar ze zijn.
  • Om een onderwerp of een tabblad te bewerken, tik .
    • Tik "Naam" Om een onderwerp of tabblad te hernoemen.
    • Tik "Kleur" om de kleur van een onderwerp te veranderen.
    • Tik "Wachtwoord" om een wachtwoord voor een onderwerp in te stellen.
      NB: Vergeten wachtwoorden kunnen niet hersteld worden.
    • Tik "Verwijder" om een onderwerp of tabblad te verwijderen.
      Het verwijderen van een onderwerp wist ook alle notities in het onderwerp.
      Het verwijderen van een tabblad zal alleen het tabblad verwijderen - niet de bevattende onderwerpen.