Foto's en afbeeldingen (Mac)

Verrijk notities en vertel een verhaal door foto's en afbeeldingen toe te voegen.

Foto's aan een notitie toevoegen.

• Sleep en plaats een foto van de desktop op:
    • Een open notitie. De foto zal worden toegevoegd aan de open notitie.
    • Een notitielijst. Er zal een nieuwe notitie worden gemaakt met de foto.
    • Een onderwerp. Een nieuwe notitie met de foto zal in het onderwerp worden gemaakt.
  • Kopiëer-en-plak een foto van een andere bron in een notitie door middel van control-klik, door met twee vingers op een trackpad te tikken of door te bewerken > Plak van het menu bovenaan het scherm van je Mac.
  • Klik op "Bewerk > foto invoegen" in het menu bovenaan het scherm van je Mac om een Finder-venster te openen waar je foto's in kunt selecteren om aan de open notitie toe te voegen.
  • Klik op "Bestand > importeren" in het menu bovenaan het scherm van je Mac om een Finder-venster te openen waar een foto geselecteerd kan worden om een nieuwe notitie te maken.

Foto's of afbeeldingen bewerken

• Om een foto te selecteren, klik erop terwijl je de typhulpmiddel gebruikt.
  • Om een foto te vergroten of verkleinen, selecteer het en klik dan op de handgrepen in de hoek en versleep ze.
  • Om een foto te verplaatsen, klik in het midden van de foto en houd ingedrukt, sleep het dan naar een nieuwe locatie.
  • Om een foto te kopiëren, control-klik erop, tik met twee vingers op een trackpad, of klik op bewerken > Kopieer van het menu bovenaan het scherm van je Mac.
  • Om een foto te knippen, control-klik erop, tik met twee vingers op een trackpad, of klik op bewerken > Knip van het menu bovenaan het scherm van je Mac.
  • Om een foto te verwijderen, selecteer de foto en druk op de deletetoets op je toetsenbord.