Notitie navigatie en zoeken

Er zijn verschillende manieren om door je notities te navigeren.

Om vrij door een notitie te kunnen scrollen, gebruik .

Door alle notities zoeken

1. Op iPad, open de Notability bibliotheek en tik
  2. Op iPhone, open een onderwerp en scrol boven de eerste notitie.
  3. Tik de zoekbalk die verschijnt.
  4. Typ een zoekterm in.
  5. Tik een notitie in de zoekresultaten en open die notitie.

Zoeken in een notitie

• Op de iPad, tik om Paginanavigatie te openen.
  • Tik Om alle pagina's te zien.
  • Tik Om geannoteerde pagina's te zien wanneer je PDF's gebruikt.
  • Tik op om alle bladwijzerpagina's te zien.
  • Tik op om in de notitie te zoeken.

Pagina's veranderen

• Tik op de pijlen bij het paginanummer om naar de vorige of de volgende pagina te gaan.
  • Tik op het bovenste nummer en typ een nummer in om naar die pagina te gaan.

Paginanavigatie

• Op de iPad, tik om Paginanavigatie te openen.
  • Tik op de miniatuurafbeelding van een pagina om het te selecteren.
  • Tik een geselecteerde miniatuurafbeelding om:
    • Pagina toevoegen
    • Snijden
    • Kopiëren
    • Plakken
    • Pagina wissen
    • Pagina verwijderen
  • Om een pagina te verplaatsen, druk de miniatuurafbeelding in en houd deze ingedrukt. Sleep het dan naar boven of naar beneden.
  • Om een bladwijzer van een pagina te maken, tik op

NB: Paginanummers en Paginanavigatie zijn momenteel niet beschikbaar in iPhone.