Tekst typen

Formulieren invullen, hoofdlijnen beschrijven, documenten voorzien van aantekeningen, bijschriften toevoegen en nog veel meer.

Notitie typen

1. Tik .
    (Op de iPhone, tik eerst op de geselecteerde tool)
  2. Tik op het scherm om de cursor op een regel te plaatsen.

Getypte tekst en PDF tekst markeren

1. Tik op .
  2. Tik tweemaal op een woord om het te selecteren.
  3. Sleep de selectiegreep zoals gewenst.
  4. Tik op "Markeren".
  5. Om de markeerkleur te veranderen of om een markering te verwijderen, tik op een gemarkeerd woord en gebruik het menu dat verschijnt.

De iPad toetsenbord-werkbalk

• Tik op om het lettertype te veranderen.
  • Tik op om de tekstkleur te veranderen.
  • Tik op Om de tekstgrootte te veranderen.
  • Tik op om een lijst te maken of de hoofdlijnen te beschrijven.
  • Tik op note-btn-listsChecklist_2x.png om checklist te maken.
  • Gebruik om fonts te stylen.

Instellingen voor lettertypen

Snel toegang tot drie verschillende lettertypen.

1. Tik op om een favoriete tekststijl in te stellen.
  2. Om een ingesteld lettertype te veranderen, druk en houd ingedrukt .

De werkbalk aanpassen

Je kunt de werkbalk van het toetsenbord zo aanpassen dat je snel toegang verkrijgt tot tools die je vaak gebruikt.

1. Druk de werkbalk in en houd ingedrukt om de lijst met tools te openen.
  2. Druk op een tool en houd het ingedrukt om het op of van de werkbalk te slepen:
    • lijst met opsommingstekens
    • lijst met nummers
    • cursorbeheer
    • recentelijk geopende notities

De iPhone toetsenbord werkbalk

• Tik op om toegang te verkrijgen styling tools.
    • Tik op om het lettertype te veranderen.
    • Om de kleur van het lettertype te veranderen, tik op het lettertype en tik dan op .
    • Tik op + en - of sleep de schuifregelaar om de grootte van het lettertype aan te passen.
    • Tik op A, B, of C om een ingesteld lettertype te selecteren.
    • Tik op om terug naar het toetsenbord te gaan.
  • Tik op note-btn-listsChecklist_2x.png om een checklist te maken.
  • Tik op om een lijst met opsommingstekens ( ) of nummers ( ) te maken.
  • Tik op om een foto te nemen of een foto uit een album toe te voegen.
  • Tik op om van het toetsenbord af te zien.