Notities importeren

Notability kan PDF's, RTF's, tekstbestanden, Word-documenten, PowerPoint presentaties, Excel spreadsheets en het standaard Notitie bestandsformaat van de app importeren.

Van Google Drive, Dropbox, Box, OneDrive en WebDAV importeren

1. Notability's bibliotheek openen.
  2. Tik op .
    (Scrol boven de eerste notitie in een onderwerp om dit in een iPhone te vinden.)
  3. Tik op een clouddienst en meld je aan als het gevraagd wordt.
  4. Of, tik op de naam van het onderwerp in de rechteronderhoek om de importbestemming te veranderen.
  5. Tik op een bestand om het te importeren, of tik op "Alles importeren", om alle bestanden naar een map te importeren
  6. Tik op "Klaar"

Van iCloud Drive importeren

1. Download iCloud Drive (iOS 10) of Files (iOS 11) van de app-winkel.
  2. iCloud of Files openen.
  3. Vind het bestand dat je wilt importeren.
  4. Tik op "( i )" naast de bestand's namen.
  5. Tik op de deel-knop.
  6. Tik op Notability van de lijst met apps.

Van Andere Apps importeren.

Gebruik de deelfunctie in de andere apps om bestanden van die apps te importeren.