Notities op verschillende apparaten met iCloud synchroniseren.

iCloud synchroniseert je notities op verschillende apparaten. Als je meerdere apparaten bezit, bevelen we je aan om iCloud te gebruiken. iCloud draagt je notities automatisch over aan je apparaten, waardoor je op elk apparaat de laatste versie van iedere notitie zult hebben.

Dit is tweerichtingssynchronisatie. Als je een notitie in iCloud verwijderd, wordt deze notitie ook in Notability verwijderd. Notities die van iCloud worden verwijderd, kunnen niet worden hersteld! Verwijder de notities dus in Notability.

Voor eenrichtingsback-ups, ga naar automatische back-up .

iCloud synchronisatie op iOS

iCloud synchronisatie aan of uit zetten

1. Tik op in de onderste werkbalk van de bibliotheek.
  2. Tik op iCloud
  3. Zet iCloud aan of uit.
  4. Als je iCloud uitzet, kies dan wat je doet met plaatselijke kopieën van je notities.
    • Op mijn iPad/iPhone houden
      Je notities worden op je apparaat behouden. Als je iCloud synchronisatie weer aan wilt zetten, zorg er dan voor dat je de laatste versie van Notability hebt. Anders worden je notities misschien gedupliceerd.
    • Van mijn iPad/iPhone verwijderen
      Je notities zullen van je apparaat worden verwijderd, wat een lege bibliotheek achterlaat. Een kopie van elke notitie wordt in iCloud opgeslagen.

iCloud synchronisatie op macOS

iCloud synchronisatie aan of uit zetten

1. Klik op "Notability > Voorkeuren" in de menubalk van je Mac.
  2. Klik op iCloud.
  3. Zet iCloud aan of uit.
  4. Als je iCloud uitzet, kies dan wat je doet met plaatselijke kopieën van je notities.
    • Op mijn Mac behouden
      Je notities zullen op je apparaat verblijven. Als je iCloud synchronisatie weer aan wilt zetten, zorg er dan voor dat je de laatste versie van Notability hebt. Anders worden je notities misschien gedupliceerd.
    • Van mijn Mac verwijderen
      Je notities zullen van je apparaat worden verwijderd, wat een lege bibliotheek achterlaat. Een kopie van iedere notitie wordt in iCloud opgeslagen.

iCloud versiegeschiedenis

Als je een notitie bewerkt, bewaard iCloud van tijd tot tijd versies die je kunt herstellen wanneer dit nodig is. Deze versies behoren niet tot je iCloud opslaglimiet.

iCloud versiegeschiedenis op iOS gebruiken

1. Open de bibliotheek in Notability.
  2. Druk op een naam van een notitie en houd ingedrukt.
  3. Tik op de "iCloud versiegeschiedenis-" knop die verschijnt.
  4. Tik op een versie om deze te herstellen. De herstelde versie wordt als een aparte notitie gedownload. Het zal de laatste versie niet overschrijven.

iCloud versiegeschiedenis op macOS gebruiken

1. Open de bibliotheek in Notability.
  2. Klik met de rechtermuisknop een notitienaam.
  3. Klik op "iCloud versiegeschiedenis" in het menu dat verschijnt.
  4. Klik op een versie om het te selecteren.
  5. Klik op "Herstel". De herstelde versie wordt gedownload als een aparte notitie. Het zal de laatste versie niet overschrijven.

iCloud problemen oplossen