Tekst gebruiken in PDF's

In PDF's kun je:

• Markeer de PDF tekst en de getypte tekst: markeringen blijven in de tekst.
  • Kopiëren, plakken, definiëren en geselecteerde tekst uitspreken.
  • Tik op de interne links en de externe links.

Om tekstvakken te maken of links uitgelijnde tekst te typen, (Mac) klik met de rechtermuisknop of (iOS) tik en houd ingedrukt op een blanco punt in een PDF. Door simpelweg op een PDF-tekst tikken of klikken, wordt geen tekstvak gemaakt

Op dit moment kan Notability geen met wachtwoord beschermde PDF's openen.