Pagina's van Safari naar Notability versturen (Mac)

Alhoewel Notability voor Mac op dit moment geen deel-extensie heeft, kun je makkelijk bestanden van Safari en andere apps naar Notability sturen. Om dat te doen, moet je Notability aan de printopties van je Mac toevoegen.

Notability aan de printopties van je Mac toevoegen.

Deze stappen hoeven maar één keer uitgevoerd te worden.

1. Open het macOS printmenu van een app, alsof je iets wilt gaan printen.
  2. Klik op het "PDF" drop-down menu dicht bij de linkeronderhoek van het printmenu.
  3. Klik op "Menu bewerken...".
  4. Klik op "+".
  5. Navigeer naar de map 'Applicaties' en kies Notability.
  6. Notability wordt toegevoegd aan het "PDF" drop-down menu.

Een pagina naar Notability sturen

Na de bovenstaande stappen te hebben gevolgd, kun je deze stappen te allen tijde gebruiken.

1. In Safari, open het printmenu alsof je iets gaat printen.
  2. Klik op het "PDF" drop-down menu dicht bij de linkeronderhoek van het printmenu.
  3. Klik op "Notability".
  4. De webpagina zal als een nieuwe notitie aan Notability worden toegevoegd.