Notities herstellen na Notability te hebben verwijderd

Gesynchroniseerde notities van iCloud downloaden

Als je notities niet gesynchroniseerd waren met iCloud, kun je ze herstellen door Notability's iCloud instelling aan te zetten zoals hier beschreven .

Als je niet weet of je notities met iCloud gesynchroniseerd waren, open je iPad instellingen app en zoek in de menu's naar een lijst met de notities in iCloud:

• iCloud > Opslag > Storage beheren > Notability

Back-up kopieën van notities downloaden

Als Notability's automatische back-upfunctie aanstond, kun je je back-up kopieën in Notability downloaden. zoals hier beschreven .

Notities in een iTunes back-up zoeken

Als je notities niet naar iCloud gesynchroniseerd werden en als je een iTunes back-up van je iPad gemaakt hebt, zou je door middel van apps zoals iExplorer voor Mac of PC notities kunnen krijgen. Neem contact met ons op voor een stap-voor-stap uitleg.

Een apparaat in een iCloud drive back-up herstellen

Als je notities niet met iCloud gesynchroniseerd werden, zijn ze wellicht toegevoegd aan een iCloud back-up of je gehele iPad.

1. Op je iPad, ga naar Instellingen > iCloud > Opslag > Opslag beheren.
  2. Als er een "BACK-UPS" lijst is, tik op een back-up om te zien of het gegevens van Notability bevat.

Als je een back-up met gegevens van Notability hebt, kun je die back-up herstellen en je iPad wissen zoals hier beschreven .