Rechte lijnen tekenen (Mac)

Rechte lijnen zijn handig voor het maken van grafieken, ontwerpen en vormen, zoals bijvoorbeeld vierkanten en driehoeken.

Rechte lijnen tekenen

1. Klik op of .
  2. Houd de shift-toets ingedrukt terwijl je tekent.

Lijnbreuk

Om het maken van strakke designs en vormen te vergemakkelijken, gedragen rechte lijnen zich op een unieke manier wanneer ze gemaakt worden.

• Rechte lijnen verbinden automatisch met andere rechte lijnen in de buurt.
  • Rechte lijnen hechten zich aan andere lijnen en intersecties in het rasterpapier van Notability.
  • Rechte lijnen hechten zich aan stappen van 45 graden om specifieke hoeken te maken.

Nadat je een rechte lijn hebt getekend, gedraagt de lijn zich als handschrift. Echter, als je het rasterpapier van Notability gebruikt, zal de lijn zich hechten aan de lijnen en intersecties van het rasterpapier wanneer je de lijn met de schaar beweegt.