Pagina's kopiëren en plakken (Mac)

Je kunt pagina's van de ene notitie naar de andere kopiëren, knippen en plakken.

1. Klik .
  2. Klik op de pagina die je wilt kopiëren of knippen.
  3. Rechtermuisklik op de miniatuurafbeelding voor die pagina.
  4. Klik op "Kopiëren" of "Knippen".
  5. Een andere notitie openen.
  6. Klik .
  7. Klik op de pagina die je in de onderstaande pagina wilt plakken.
  8. Rechtermuisklik op de miniatuurafbeelding voor die pagina.
  9. Klik op "Plakken".

Op de Mac kun je meerdere pagina's in een keer kopiëren of knippen. Houdt de shift-toets ingedrukt om meerdere pagina's tegelijkertijd te selecteren, of houdt de command-toets ingedrukt om pagina's te selecteren die niet opeenvolgend zijn.