Microsoft officebestanden importeren

Notability maakt gebruik van Google Drive om Microsoft officebestanden naar PDF's om te vormen. Als je de bestanden liever niet via Google Drive wilt omvormen, open dan een bestand in een andere map, exporteer het bestand als een PDF en open de PDF in Notability.

iOS

1. Open een Microsoft officebestand in Keynote , Pagina's , of Nummers .
  2. Tik op "..." in de rechterbovenhoek van het scherm.
  3. Tik op "Exporteren" of "Stuur een kopie".
  4. Tik op "PDF".
  5. Tik op "Naar Notability kopiëren".

Mac

1. Open een Microsoft Officebestand in Keynote , Pagina's , of# Nummers .
  2. Klik op "Bestand > Exporteren naar > PDF..." in de menu-balk.
  3. Klik op "Volgende...".
  4. Klik op "Exporteren...".
  5. Open de PDF in Notability.