Notability 8.0

Dit is een belangrijke update voor Notability! We hebben krachtige nieuwe functies toegevoegd: handschriftherkenning, handschrift-naar-tekstomzetting, twee notities naast elkaar weergeven (Multi-Note), snel notities wisselen zonder terug te gaan naar de Bibliotheek en een bijgewerkt Hulpcentrum.

Handschriften zoeken (voor iPad)

• Handschriften zijn zoekbaar in de Bibliotheek en binnen specifieke notities.
  • Handschriften kunnen worden omgezet naar tekst.
  • De eerste keer dat je Notability opstart, wordt je bibliotheek geïndexeerd. Daarna zijn al je handgeschreven teksten zoekbaar! Als je veel handgeschreven tekst hebt, kan dit indexeren even duren.

Multi-Note (voor iPad)

• Multi-Note laat je in twee notities naast elkaar werken.
  • Met de nieuwe Note Switcher kun je snel tussen notities wisselen.
  • Ondersteuning voor het opnemen en afspelen van audio.

Recente Notities

• We hebben een Recente Notities-regel toegevoegd aan je Bibliotheek, direct onder Alle Notities.
  • Recente Notities geeft de 10 laatst geopende notites weer.

Bijgewerkt Hulpcentrum

• Het nieuwe online Hulpcentrum is toegankelijk via het vraagteken in de Bibliotheek.
  • Het Hulpcentrum bevat bijgewerkte artikelen en tutorials.