Gebruik Gestippeld, Raster-, of Lijnpapier (iOS)

Houd je aantekeningen goed georganiseerd door ingebouwde papieren achtergronden te gebruiken. Notability heeft verschillende achtergronden met solide kleuren, gestippeld papier, rasterpapier en gelijnd papier.

Voeg gestippeld, raster-, of lijnpapier aan een aantekening toe.

1. Een notitie openen.
  2. Tik  om verschillende tools te vinden:
  3. Tik  om het achtergrondpapier van een notitie te veranderen.
  4. Papier selecteren

Aantekeningen met papieren achtergrond afdrukken op de Mac

1. Selecteer "Bestand > Exporteren naar > PDF".
  2. Vink het vakje voor "Papier" aan in het weergegeven dialoogvenster.
  3. Klik op "Exporteren" om je aantekening in PDF-formaat met de kleur, het raster en/of de gelijnde achtergrond op te slaan.
  4. Open de geëxporteerde PDF op je desktop en druk deze af.

Aantekeningen met Papieren achtergronden afdrukken op iOS

1. Tik op het export-icoon aan de linker bovenkant van je aantekening.
  2. Tik op "Afdrukken" en schakel "Papier" in.
  3. Tik op "Notities afdrukken".