Vormen (Mac)

Selecteer een vormsjabloon in het menu aan de rechterkant om een vorm te maken terwijl je de pen of de highlighter-tool gebruikt.

• Kies uit rechthoeken, ovalen, driehoeken, sterren en veelhoeken (tot 8 kanten).
  • Om de perfecte cirkel of vierkant te maken, houd de Shifttoets ingedrukt tijdens het ontwerpen van de vorm terwijl of de ovaal of de rechthoek geselecteerd is.

Nadat een vormsjabloon ingevoegd is, beweeg de geselecteerde punten om de vorm aan te passen.

Onze inkt-, vorm- en gom-functies kunnen naadloos samen gebruikt worden. Bijvoorbeeld, gebruikt Gedeeltelijke gom om vormen binnen vormen te maken. Bovendien, wanneer je handschrift gebruikt over een vorm, kun je met Gehele gom de inkt snel en in één keer wissen.

Leuke voorbeelden

1. Selecteer de ovaal uit het menu voor vormsjablonen en houd dan shift + klik ingedrukt om een perfect rondje te maken.
  2. Klik op het Gom-icoon en selecteer Gedeeltelijke gom om een tweede rondje te tekenen. Houd de Shift + klik weer ingedrukt om een perfect rondje te maken.
  3. Klik op Gehele gom en klik in het midden van het tweede rondje om de inkt te wissen.
  4. Selecteer het Pen-icoon en klik op Uniform onder de Pen stijl.
  5. Teken lijnen en houd ze ingedrukt zodat ze automatisch naar perfecte lijnen gecorrigeerd worden.
  6. Voila! Je hebt een donut getekend.

1. Klik op de Gom-icoon en selecteer dan Gehele gom.
  2. Klik op de inkt om handschrift in één keer te wissen.
  3. De vorm die je getekend hebt is nog steeds helemaal intact!