Håndskrift og markering (Mac)

Du kan bruke ulike farger, bredder og stilarter for å fremheve de viktigste delene av dine notater. Et raskt tips: For å skrive liten tekst, zoom inn på notatet før du skriver.

• Klikk på i verktøylinjen for å lage håndskrift.
  • Klikk på i verktøylinjen for å markere.
  • Klikk på i verktøylinjen for å slette håndskrift.
  • Klikk på for å vise stilartpanelet som inkluderer strekbredde, farger og stilarter.

Marker tekst i inntastingsmodus

1. Klikk på for å gå over til inntastingsmodus.
  2. Dobbeltklikk på et ord for å velge dette ordet, eller klikk og dra for å velge flere ord.
  3. Control-klikk eller høyreklikk på den valgte teksten.
  4. Klikk på «Highlight» i menyen som dukker opp.
    • Eller bruk hurtigtasten command-control-h
  5. For å redigere eller fjerne markeringen, control-klikk eller høyreklikk et markert ord og klikk på «Edit Highlight» i menyen som dukker opp.

Dette fungerer for både inntastet tekst og tekst i PDF-er.

Redigere håndskrift

Du kan flytte, klippe, kopiere, slette, endre stilart, snu, endre størrelse eller rotere håndskrift.

1. Klikk på i verktøylinjen.
  2. Trekk et rektangel rundt håndskriften du ønsker å redigere.
  3. Til move håndskriften, klikk og dra den.
  4. Til cut, copy, delete, restyle, or flip håndskriften, control-klikk den og klikk på et valg fra menyen som dukker opp.
  5. Til endre størrelse håndskriften, klikk og dra rektangelvalgets håndtak
    • For å endre størrelse på håndskriften i en dimensjon av gangen, hold shift-tasten nede mens du drar håndtaket
  6. Til rotere håndskriften, plasser markøren din like utenfor et hjørne av håndtaket. En bøyd pil vil dukke opp. Klikk og dra.
    • For å rotere i steg av 22,5 grader og enkelt nå 45 eller 90 grader, hold shift-tasten nede mens du roterer.