Sidenavigasjon (Mac)

Klikk på i verktøylinjen for å åpne sidenavigasjon. Du kan rulle gjennom et notats sider og klikke på en side for å gå til den. Når markøren din er over et miniatyrbilde kan du klikke bokmerkeikonet som dukker opp for å lage et bokmerke for den siden. For å flytte en side, klikk og dra sidens miniatyrbilde dit du måtte ønske.

Hvis du høyreklikker eller control-klikker på et miniatyrbilde vil det dukke opp flere valgmuligheter:

• Legg til en side
  • Legg til et bokmerke
  • Slett innholdet på en side
  • Slett
  • Velg alle

Klikk for å se anmerkede, bokmerkede eller alle sider.