Legg til og rediger medier

Bruk Legg til Medier -verktøyet for å ta bilder, skanne dokumenter og legge til bilder i notatet. Berik notatene dine med GIF-er og klistremerker. Sett inn klistrelapper for raske påminnelser.

Medier kan erstattes og flyttes rundt i notatet.

Oversikt

1. Trykk to ganger eller klikk på media icon.png
  2. En sekundær meny med alternativene vises:

Bilder, kamera, klistremerker, GIF-er og klistrelapper

Bilder

1. Velg et bilde fra Bilder eller Album for å legge det til i notatet.
  2. Velg kameraikonet nederst til venstre for å ta et bilde og legge det til i notatet.
    1. Når det er lagt til på siden, trykker eller klikker du på bildet for å velge det.
    2. En meny vises med alternativene for å:
      media tool images.jpeg

Formater, Kopier, Klipp, Dupliser og Slett
    3. Velg  threedots.jpegfor Formater, Tilpass til siden, Snu loddrett, Snu vannrett, Konverter til blekk

Dokumentskanning

1. Bruk document scan.png for å skanne dokumentet og legge det til i notatet.
  2. Trykk på lukkerknappen for å skanne og justere hjørnene for å angi omkretsen til dokumentet.
  3. Velg Lagre for å legge dokumentene til i notatet som en PDF.

Klistremerker

1. Trykk eller klikk på et klistremerke for å legge det til i notatet.
  2. Trykk på Velg for å legge flere klistremerker til på en gang eller legg klistremerker til i Favoritter.
    • Nylige: Klistremerker du brukte sist.
    • Mine klistremerker: Klistremerkene du opprettet ved å gruppere håndskrevne elementer som klistremerker.
    • Favoritter: Klistremerkene du har lagt til i favoritter.
  3. Når det er lagt til på siden, trykker eller klikker du på klistremerket for å velge det.
      • Fra menyen:
        media tool images.jpeg
        Formater, Kopier, Klipp, Dupliser og Slett
      • Velg  threedots.jpegfor Formater, Tilpass til siden, Snu loddrett, Snu vannrett, Konverter til blekk

GIF-er

1. Søk iGIPHY og velg GIF-ene du vil legge til i notatet.
    • Når den er lagt til på siden, trykker eller klikker du på GIF-en for å velge den.
        • Fra menyen:
          media tool images.jpeg
          Formater, Kopier, Klipp, Dupliser og Slett
        • Velg  threedots.jpegfor Deaktiver tekstbryting eller Tilpass til side

Klistrelapper

• Trykk eller klikk på blanke klistrelapper, linjal-, rutenett- og prikk-klistrelapper som skal legges til i notatet.
  • Bruk penn, blyant eller markør for å skrive på klistrelappen. Når du beveger klistrelappen, vil det du skreve flyttes rundt.

Rotering av medier

Når du bruker et annet verktøy bortsett fra Naviger-verktøyet, trykk på et medieobjekt og bruk rotasjonshåndtaket for å rotere.