Legge til bilder, nettklipp og klistremerker

Suppler notater ved å bruke medier til å illustrere viktig informasjon.

Legge til medier på iPad

• Trykk på for å se medier.
  • Trykk på note-btn-insertMedia-image_2x.png for å legge til et bilde.
  • Trykk på note-btn-insertMedia-photo_2x.png for å ta et bilde.
  • Trykk på note-btn-insertMedia-gif_2x.png for å legge til en GIF.
  • Trykk på note-btn-insertMedia-figure_2x.png for å legge til en figur.
  • Trykk på note-btn-insertMedia-webClip_2x.png for å legge til et nettklipp.
  • Trykk på note-btn-insertMedia-blocks_2x.png for å legge til en klistrelapp.

Legge til medier på iPhone

1. Trykk på det merkede verktøyet.
  2. Trykk på for å ta et bilde eller legge til ett fra fotoalbumet ditt.

Du kan også ta et bilde direkte fra tastaturverktøylinjen.

Redigere medier

1. Når du bruker tekstverktøyet, trykker du på et element med én finger for å velge det.
    • Når du bruker et annet verktøy, trykker du på et element med to fingre.
  2. Trykk på og dra elementet for å flytte det.
  3. Trykk på og dra elementets hjørner for å endre størrelsen på det.
  4. Trykk på «Slett» for å slette elementet.

Verktøy

Trykk på for å finne en rekke forskjellige verktøy:

• Trykk på for å endre bakgrunnspapiret på et notat.
  • Trykk på for å åpne brukerveiledningen i appen.
  • Trykk på på iPhone for å eksportere et notat.