Slette, lage kopi av, flytte og gi nytt navn til notater

Redigere flere notater

1. Åpne biblioteket i Notability.
  2. Trykk på «Rediger» i øverste venstre hjørne.
  3. Trykk på notatene dine for å velge dem.
  4. For å slette notatene trykker du på .
  5. For å lage kopi av notatene trykker du på .
  6. For å flytte notatene trykker du og holder på miniatyrbildet av et notat. Så drar du det til et emne og slipper.

Redigere enkeltnotater

1. Åpne biblioteket i Notability.
  2. For å slette et notat sveiper du fra høyre til venstre på navnet. Så trykker du på .
  3. For å lage kopi av et notat trykker du og holder på navnet. Så trykker du på «Lag kopi».
  4. For å flytte et notat trykker og holder du på miniatyrbildet av notatet. Så drar du det til et emne og slipper.
  5. For å gi nytt navn til et notat trykker du på «Rediger» eller åpner notatet. Så trykker du på navnet til notatet, skriver inn et navn, og så trykker du på «Ferdig».