Importere notater

Notability kan importere PDF-er, RTF-er, tekstfiler, Word-dokumenter, PowerPoint-presentasjoner, Excel-regneark samt appens eget notatfilformat.

Importere fra Google Drive, Dropbox, Box, OneDrive og WebDAV

1. Åpne biblioteket i Notability.
  2. Trykk på .
    (På iPhone må du rulle ovenfor det første notatet i et emne for å finne dette.)
  3. Trykk på en skytjeneste og logg på hvis du blir bedt om det.
  4. Du kan også trykke på emnenavnet nederst i høyre hjørne for å endre importmålet.
  5. Trykk på en fil for å importere den, eller trykk på «Importer alt» for å importere alle filene i en mappe.
  6. Trykk på «Ferdig».

Importere fra iCloud Drive

1. Last ned iCloud Drive (iOS 10) eller Filer (iOS 11) fra App Store.
  2. Åpne iCloud Drive eller Filer.
  3. Finn filen du vil importere.
  4. Trykk på «( i )» ved filens navn.
  5. Trykk på del-knappen.
  6. Trykk på Notability i listen over apper.

Importere fra andre apper

Du kan importere filer fra andre apper ved å bruke delefunksjonen i disse appene.