Synkronisere notater på tvers av enheter med iCloud

iCloud synkroniserer notater på tvers av enhetene dine. Vi anbefaler å bruke iCloud hvis du har flere enheter. iCloud overfører automatisk notater mellom enhetene dine, slik at du har den nyeste versjonen av hvert notat på hver enhet.

Dette er en toveis synkronisering. Hvis du sletter et notat fra iCloud, blir det også slettet i Notability. Notater slettet fra iCloud kan ikke gjenopprettes, så det er best å slette notater i Notability i stedet.

Hvis du er interessert i enveis sikkerhetskopiering, kan du se Automatisk sikkerhetskopiering .

iCloud-synkronisering på iOS

Slå iCloud-synkronisering av eller på

  1. Trykk på på den nederste verktøylinjen i biblioteket.
  2. Trykk på iCloud.
  3. Slå iCloud av eller på.
  4. Hvis du slår av iCloud, må du velge hva du skal gjøre med de lokale kopiene av notatene dine.
    • Behold dem på iPad/iPhone
      Notatene blir på enheten din. Hvis du vil slå på iCloud-synkronisering igjen, må du passe på at du har den siste versjonen av Notability. Ellers kan det hende at notatene blir duplisert.
    • Slett på iPad/iPhone
      Notatene blir fjernet fra enheten din, og biblioteket blir tomt. En kopi av hvert notat er fremdeles i iCloud.

iCloud-synkronisering på macOS

Slå iCloud-synkronisering av eller på

  1. Klikk på «Notability > Innstillinger» i maskinens menylinje.
  2. Klikk på iCloud.
  3. Slå iCloud av eller på.
  4. Hvis du slår av iCloud, må du velge hva du skal gjøre med de lokale kopiene av notatene dine.
    • Behold dem på Mac-en
      Notatene dine blir på enheten. Hvis du vil slå på iCloud-synkronisering igjen, må du passe på at du har den siste versjonen av Notability. Ellers kan notatene bli duplisert.
    • Slett på Mac-en
      Notatene blir fjernet fra enheten, og biblioteket blir tomt. En kopi av hvert notat er fremdeles i iCloud.

Versjonslogg i iCloud

Etter som du redigerer et notat, lagrer iCloud regelmessig versjoner av det, som du kan gjenopprette hvis du trenger det. Disse versjonene tar ikke opp lagringsplass.

Bruke versjonslogg av iCloud på iOS

  1. Åpne biblioteket i Notability.
  2. Trykk og hold på et notats navn.
  3. Trykk på knappen «Versjonslogg i iCloud», som dukker opp.
  4. Trykk på en versjon for å gjenopprette den. Den gjenopprettede versjonen blir lastet ned som et eget notat. Det vil ikke skrive over den nyeste versjonen.

Bruke versjonslogg i iCloud på macOS

  1. Åpne biblioteket i Notability.
  2. Høyreklikk eller venstreklikk på navnet på et notat.
  3. Klikk på «Versjonslogg i iCloud» i menyen, som dukker opp.
  4. Klikk på en versjon for å velge den.
  5. Klikk på «Gjenopprett». Den gjenopprettede versjonen blir lastet ned som et eget notat. Det vil ikke skrive over den nyeste versjonen.

Feilsøk i iCloud

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse