Tegne rette linjer

Rette linjer er flotte å lage grafer, designer og former med.

Tegne rette linjer

1. Trykk på eller .
  2. Tegn en linje og hold fingeren eller pekepennen nede på enden av linjen et øyeblikk.
  3. Linjen vil rette seg ut automatisk.
  4. Fortsett å flytte fingeren eller pekepennen for å endre på størrelsen eller vinkelen på linjen.
  5. Stopp mens du endrer størrelsen for å få frem et forstørrelsesglass til detaljert arbeid.

Linjeforankring

Rette linjer har en unik oppførsel for å kunne lage rene, klare designer og former:

• De kobler seg automatisk til andre rette linjer i nærheten.
  • De forankrer seg til linjer i Notabilitys rutepapir.
  • De forankrer seg i 45-graders trinn for å lage vinkler.

Når du har tegnet en rett linje, oppfører den seg som all annen håndskrift. Men hvis du bruker rutepapir, forankrer linjen seg til rutenes linjer når du flytter linjen.