Bruke PDF-er som maler i Notability

Du kan bruke PDF-er som maler i Notability. Selv om PDF-er ikke kan legges til i alternativene for innebygd papir, kan du lage en kopi av en PDF, skrive på kopien og la den opprinnelige PDF-en være tom til fremtidig bruk.

Notability-papirpakken inneholder en rekke nyttige PDF-er, inkludert dot grid-papir, notelinjer og en Cornell-notatmal.

Bruke PDF-er som maler

1. Importere en PDF til Notability.
  2. Lag et notat ved hjelp av en mal ved å lage en kopi av notatet:
    1. iOS: Trykk og hold på notatets navn i biblioteket. Så trykker du på «Lag kopi».
    2. Mac: Høyreklikk på notatets navn i biblioteket. Så klikker du på «Lag kopi».
  3. Du kan legge til sider i en mal ved å lage kopier av en av notatets blanke sider:
    1. Trykk på knappen i øverste høyre hjørne av skjermen for å åpne sidenavigatøren.
    2. Trykk på miniatyrbildet av notatet.
    3. Trykk på «Kopier».
    4. Trykk på miniatyrbildet av notatet igjen.
    5. Trykk på «Lim».

Bruke Notability-papirpakken (iOS)

1. Åpne Notability-papirpakken i en nettleser.
  2. Gå til ønsket PDF.
  3. Trykk på «Last ned > Direkte nedlasting» for å åpne PDF-en.
  4. Trykk hvor som helst på PDF-en.
  5. Trykk på «Åpne i…» eller «Mer…».
  6. Trykk på «Notability» eller «Kopier til Notability».
  7. Opprett et nytt notat eller legg ved PDF-en i et eksisterende notat, i Notability.

Importere PDF-er på Mac

1. Åpne Notability-papirpakken i en nettleser.
  2. Gå til ønsket PDF.
  3. Klikk på «Last ned» ved øverste høyre hjørne av siden.
  4. Klikk på «Direkte nedlasting».
  5. Klikk og dra PDF-en fra nedlastingsstedet til biblioteket i Notability.
  • Eller du kan klikke på «Fil > Importer…», gå til PDF-en og klikke på «Importer», i Notability.