Sende sider fra Safari til Notability (Mac)

Selv om Notability for Mac for tiden ikke har en delingsmulighet, er det enkelt å sende filer til Notability fra Safari og andre apper. For å gjøre dette kan du legge til Notability i din Macs utskrivingsmeny.

Legge til Notability i din Macs utskrivingsmeny.

Disse stegene trenger du kun gjøre en gang.

1. Åpne opp utskrivingsmenyen i macOS fra en hvilken som helst app, som om du var i ferd med å skrive ut noe.
  2. Klikk på nedtrekksmenyen «PDF» i nærheten av nederste venstre hjørne i utskriftsmenyen.
  3. Klikk på «Edit Menu»
  4. Klikk på «+».
  5. Gå til Applications-mappen og velg Notability.
  6. Notability vil bli lagt til i nedtrekksmenyen «PDF».

Sende en side til Notability

Etter å ha fulgt stegene over kan du bruke disse stegene når du måtte ønske.

1. I Safari kan du åpne utskrivingsmenyen som om du skulle skrive ut noe.
  2. Klikk på nedtrekksmenyen «PDF» i nærheten av nederste venstre hjørne i utskriftsmenyen.
  3. Klikk på «Notability».
  4. Websiden vil bli lagt til Notability som et nytt notat.