Gjenopprette notater etter å ha slettet Notability

Laste ned synkroniserte notater fra iCloud

Hvis notatene dine var synkronisert med iCloud, kan du gjenopprette dem ved å slå på Notabilitys iCloud-innstilling , som forklart her .

Hvis du ikke vet om notatene dine var synkronisert i iCloud, kan du åpne innstillingene i iPaden din og gå gjennom disse menyene for å finne en liste over notatene i iCloud:

• iCloud > Lagringsplass > Administrer lagringsplass > Notability

Laste ned sikkerhetskopier av notater

Hvis Notabilitys automatiske sikkerhetskopieringsfunksjon var på, kan du laste ned sikkerhetskopiene dine til Notability , som forklart her .

Finne notater i en iTunes-sikkerhetskopi

Hvis notatene dine ikke var synkronisert i iCloud, men du laget en iTunes-sikkerhetskopi av iPaden din, kan du hente notater derfra gjennom en app som iExplorer for Mac eller PC. Kontakt oss for å få fremgangsmåten til dette.

Gjenopprette en enhet til en sikkerhetskopi i iCloud Drive

Hvis notatene dine ikke var synkronisert til iCloud, kan de ha blitt inkludert i en iCloud-sikkerhetskopi av hele iPaden din.

1. På iPaden din går du til Innstillinger > iCloud > Lagring > Administrer lagring.
  2. Hvis det er en liste over «SIKKERHETSKOPIER» der, kan du trykke på en sikkerhetskopi for å se om den inneholder data fra Notability.

Hvis du har en sikkerhetskopi med data fra Notability, kan du tømme iPaden og gjenopprette sikkerhetskopien , som forklart her .