Trekke rette linjer (Mac)

Rette linjer egner seg bra for å lage grafer, design og figurer slik som kvadrater og triangler.

Tegne rette linjer

1. Klikk på eller .
  2. Hold shift-tasten nede mens du tegner.

Linjeforankring

For å kunne lage fine design og figurer opptrer rette linjer på en unik måte når de opprettes.

• Rette linjer knyttes automatisk til nærliggende rette linjer.
  • Rette linjer festes til linjer og kryss i Notabilitys rutenett.
  • Rette linjer festes til 45-graders intervaller for å lage spesifikke vinkler.

Etter at du har trukket en rett linje oppfører den seg som en hvilken som helst annen håndskrift. Hvis du bruker Notabilitys rutenett vil linjen festes til rutenettets linjer og kryss når du flytter linjen med en saks.