Del-viskelær

Visk ut alt blekk du vil, inkludert figurer, helt nøyaktig!

Trykk på viskelær-ikonet i verktøylinjen og velg hel- eller del-viskelær.

• Fra denne stilmenyen kan du også velge mellom flere bredder av viskelæret.
  • En bølgete, prikkete linje ved siden av viskelærverktøyet betyr at del-viskelæret er valgt.

Med del-viskelæret kan du viske bort nøyaktig det blekket du vil, og de individuelle blekksegmentene kan nå flyttes og redigeres.

Bredden og fargen på hvert delvis utviskede segment kan også redigeres.

Perfekt-figur-viskelær

• Viskelærverktøyet kan brukes til å tegne figurer. Velg del-viskelæret, tegn en figur og hold nede et øyeblikk til figuren korrigeres automatisk til en perfekt figur.

Hel-viskelær

• Hel-viskelær er det opprinnelige viskelærverktøyet, som brukes til å viske bort hele strøk på en gang.
  • Hvis du håndskriver over en figur, kan du bruke hel-viskelær til å kjapt viske bort alt blekket på en gang.

Viske bort blekk med hel-viskelær

1. Trykk på hel-viskelær-ikonet.
  2. Visk bort blekket som er oppå figuren.
  3. Blekket er visket bort, men figuren er fremdeles like hel!