Bildebeskjæring og -rotasjon

Uansett hvilket verktøy du bruker, unntatt håndverktøyet, kan du trykke på et bilde med én finger for å få opp menyen. Velg «beskjær» for å beskjære et bilde og trykk på hakemerket for å bekrefte endringene.

Bruk rotasjonshåndtaket på høyre side for å rotere bildet. Det vil forankre seg på hver 90. grad, men teksten forblir vannrett på siden.

Trykk bort fra bildet eller på X-en for å oppheve valget av det.